22 iun. 2010

Codex Alimentarius


Codex Alimentarius a fost adoptat de tara noastra inca din anul 2009 luna mai. In luna decembrie deja drumul era netezit pentru intrarea in Romania a alimentelor tratate cu substante puternic cancerigene. Insa ceea ce nu se stie este ca testarea s-a produs deja in masa in Romania, inca din anul 2007! Nu pe animale cobai, ci pe oameni, pe NOI.

De ce insa ziarele si televiziunile nu prea au dezbatut aceasta problema?

Pentru cei care nu stiu, Codex Alimentarius este numele unei comisii a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, ce a elaborat un asa zis cod universal al alimentelor. In spatele acestei comisii ce pretinde ca se ocfupa de sanatatea noastra stau Natiunile Unite, Organizatia Mondiala a Sanatatii si marile carteluri farmaceutice, plus bancile internationale. O combinatie letala,nu?

Desi unele persoane sustin sus si tare ca nu este nimic in neregula cu Codex Alimentarius, nici cu legumele si fructele modificate genetic, pline de initium si alte sibstante cancerigene, dragii mei, va anunt totusi ca Romania este prima tara din LUME care a aprobat acest ordin alimentar! Si statisticile arata ca rata mortalitatii cauzata de cancer, in radul copiilor-ATENTIE!, si al tinerilor pana in 30 de ani, a crescut alarmant.

Prin pactul pe care conducatorii nostri l-au incheiat cu diavolul, tara noastra este OBLIGATA sa stropeasca toate culturile de legume prezente in toata mancarea nostra de zi cu zi: strugurii, cartofii, ceapa, morcovii si rosiile, cu INITIUM.

Sunt multe de spus, si pentru cei cu gandirea de genul "mie nu mi se poate intampla", tot ce va spun aici va parea o iluzie, o poveste cu bau-bau.

Insa Internetul, pe langa faptul ca imprastie multe rele in toate colturile lumii, este folosit si de oamni care trag semne de alarma. Urmati "indiciile" imediat urmatoare. Nu vreau sa intoxic pe nimeni cu 1001 de linkuri, de aceea am postat numai doua.


Va rog sa urmariti un singur interviu de pe postul TVR1, din care puteti intelege mai bine ce se intampla.



Datorita faptului ca noi, romanii, din pacate nu am avut o educatie alimentara, si pentru ca din '89 incoace s-au deschis portile pentru multe multe "alimente" din ce in ce mai toxice pentru organismul uman, va recomand sa evitati cumpararea de fructe, legume din supermarketuri, cititi etichetele produselor alimentare pe care le cumparati (chiar si produsele care par cu mai putine E-uri au trecuta denumirea lor stiintifica, asta pentru ca asa isi face ANPC-ul treaba in Romania), nu consumati fructe si legume care nu sunt de sezon, nu cumparati fructe si legume tip "fotomodel"-asa le zic eu, si nu ma refer la 90-60-90 :).

Fructele si legumele care nu sunt de sezon sunt importate din alte tari. Gansiti-va intai la drumul pe care il parcurg pana cand ajung la noi, si apoi la viata de raft pe care o au! Cam lunga nu, si dupa asa un drum, ajung la noi in stare perfecta. Sper ca v-am dat de gandit!

Inseamna ca nu am scris acest articol degeaba. Si mai exista foarte multe pe Internet! Cautati!

Doamne ajuta!

2 comentarii:

Stii care-i smecheria? Tocmai Codex Alimentarium interzice cu desavarsire organismele modificate genetic si limiteaza strict fiecare E in parte, la o doza nepericuloasa pentru organismul uman, pe unele E-uri interzicandu-le, de asemenea.
Desi este malefica, nu pot sa nu remarc cat de bine a fost pusa in scena aceasta manipulare impotriva Codex-ului, de catre procesatorii si comerciantii romani care, daca l-ar aplica, ar trebui sa ne vanda alimente mult mai naturale decat ceea ce ne vand in prezent.

Domnule Cernatescu, pemite-mi sa te contrazic. Din moment ce aceasta substanta,Initium, nu a fost aprobata spre folosire de nici un alt stat DIN LUME, inafara de Romania, te rog sa nu-mi spui ce grad de siguranta prezinta!!! Dupa cum ti-am solicitat "ajutorul" in problema anagramelor din Dolorem Ipsum insa nu mi-ai raspuns in aceasta problema de "grecisme"-imi vine sa rad, stiu ca stii destul de bine latina incat sa nu te indoiesti ca denumirea acestei substante are o conotatie apocaliptica : Initium in latina inseaman INCEPUTUL (inceputul a ce?)inceputul grijii fata de omul de rand din jur? Stiu foarte bine in ce lume traiesc.

Niste cuvinte aruncate in vant nu inseamna o dovada, si stiu prea bine ca sunt replici destule si inteligente, mai inteligente decat un comment care nu are in spate nimic solid. Dar pe care unii dintre noi le pot discerne.

Mi-ar placea un comment de la tine si in privinta altei probleme: "Skull& bones". Asta cand il voi scrie :). Desi limba latina s-a transmis de secole nobilimii, sa spunem ca mai exista si oameni pasionati de acest domeniu-cheie.

Ad majorem Dei gloriam!

Trimiteți un comentariu

Daca vreti sa lasati un mesaj, acum e momentul!