24 sept. 2010

Un secret de gradul...zero (partea I)

Pamantul. Planeta noastra minunata.

Exista o vreme cand oamenii se credeau centrul Universului, cand se credea ca Pamantul este plat si imobil...Ce bine ca "cineva" ne-a luminat mintile si ne-a spus ca de fapt este rotund. Probabil va ganditi la ...Aristotel! El a spus ca pamantul este rotund. Hm...Eu ma gandesc si la Aristarchus din Samos (a nu se confunda cu Aristarchus din Samorthrace), un mare matematician si astronom grec, ce a trait intre 310-230iHr. Aristarchus a spus si el ca pamantul....se roteste in jurul soarelui. "Eppur si mouve", celebra replica a lui Galilei era demult dovedita, cam cu vreo 1800 de ani inainte. Comic, nu? Cateodata am inpresia ca omenirea nu progreseaza, ci regreseaza.

Cum a dovedit Aristarchus ca pamantul se invarte in jurul soarelui? Pai a observat ca umbra lasata de Turnul lui Pharos din Alexandria isi schimba directia cate un pic in fiecare zi, pana ce, in ziua de anul nou, umbra acestuia cadea exact pe celebra bibliotedca din Alexandria (biblioteca ce a ars impreuna cu muuulte multe descoperiri si informatii pretioase). De ce se afla Aristarchus in Egip, daca el era din Grecia? Pai era maestrul lui Euergetes al II-lea pe cand acesta era copil, Euergetes fiind regele Egiptului intre anii 246-222.

Asa se crede ca era organizata faimoasa Biblioteca din Alexandria

Asta sa fie secretul de gradul zero?! Stiu ca m-am invartit putin in jurul cozii, dar am facut-o cu un scop. Am vrut sa dovedesc ceva:

  •  In primul rand, dintre oameni putini inteleg anumite lucruri mai repede decat altii

  • Aceste lucruri nu sunt usor acceptate si dureaza zeci de ani, sute sau chiar mii de ani (cum e cazul cu pamantul care se invarte in jurul soarelui- caci Aristarchus nu a fost crezut, insa Galileo Galilei da, insa cu greu, chiar si dupa aprox 1800  ani), ca aceste lucruri sa fie imbratisate si considerate credibile
Acum ajung si la oile noastre, care se afla intr-o alta directie. Divizia zero din SRI. Nu stiu cati dintre noi au aflat ca SRI-ul are o divizie ZERO. Cu ce se ocupa? Pai, cu "chestii" paranormale...asa ca....flacara vilolet sa spunem! (stiu ca multi dintre voi deja zambesc ironic si malitios, I see Uuuu!). Aceasta divizie este veeche, de pe timpul comunismului, poate si mai veche, si este intr-un fel independenta de SRI. Dar sa fie flacara violet scopul activitatii lor?! Naha! Sa fie ceva mai....mare? Mult mai mare? Ceva secret, top secret, strict secret!!! CALD!!!

Mai fac o mica paranteza, ca sa ma leg de inca un element important pentru acest post. Cred ca am auzit cu totii pana astazi de masoni. Masoni in sus, masoni in jos, blah blah blah. Sunt atat de mediatizati incat nimanui

nu-i mai este frica de bau-bau. Gresit! Pentru ca bau-bau exista cu adevarat.Masonii exista. Si nu sunt inofensivi, tin multe fraie in mainile lor, fraie pe care le-au cumparat fie cu bani, fie le-au subjugat cu amenintari. In Romania s-au inmultit mai rau decat iepurii. Au "filiale" in toate orasele mari din tara. Imi amintesc si acum cand i-am vazut prima oara in viata mea ( si nu am fost singura persoana). Era prin 200_-200_. Coborai tacticosi din Hummerurile lor negre, imbracati in costumele lor negre, cu sabiile lor de "cavaleri asi luminii" si purtand in mana saculete albe ce duhneau ingrozitor a mortaciune. De obicei impreuna cu grupul de barbati venea si o femeie blonda, trecuta de tinerete dar totusi care se "tinea bine". Aveau o sala inchiriata unde isi faceau ritualurile (probabil femeia servea pt obtinerea de energii sexuale), pe care o tineau incuiata si unde lasau scrise blesteme ciudate. Acestia erau masoni romani, acoliti "proaspeti", dar daca va intrebati de ce fel de oameni sunt mai marii masonilor, ei bine sunt e..lefanti? e...nglezi? Eeeee, las' ca stiti voi!

Mereu m-am intrebat de ceva ani de ce s-au impuiat la noi in tara? Cu ce scop? Ce cauta, ce vor? Ei stiau ce vor demult...noi abia incepem sa aflam... Se pare ca vor ceva ce se afla in muntii nostri. In Bucegi posibil. Probabil. Sau sigur? Ce credeti? Tot mai multi oameni au inceput sa "vorbeasca" pe internet despre campuri puternice de energie in Bucegi, in special in preajma structurilor megalitice de genul Sfinxul, Babele etc. Am trecut de cel putin 4 ori pe langa ele si am lasat sa scape privirii unghiuri ascunse, pentru ca eu cautam sa fac poze cu Sfinxul asa cum il stiam din unghiul din manualele de scoala generala.

Insa privit din alte unghiuri....Dar daca va spun ca exista mai multi Sfinxi (in muntii Bratocea, Rodna, Valea Sebesului, Toplet, Ciucas), v-ati convinge cu ochii vostrii? si numa refer la videoclipul de mai jos, ci la fata locului!




www.youtube.com/watch?v=RNuFoRuFERk

VA URMA...

1 comentarii:

E uimitor ca majoritatea oamenilor au stat in intuneric in legatura cu forma Pamantului,luptandu-se in presupuneri si indoieli cand aveau raspunsul la indemana:in cea mai veche carte a bibliei,scrisa probabil inainte de 1500 I.Hr.,sta scris:
"El întinde miază-noaptea asupra golului, şi spânzură pământul pe nimic."Iov 26.7.
Deasemenea,in cartea Isaia (732.I.Hr.) sta scris:
"21 Nu ştiţi? N-aţi auzit? Nu vi s-a făcut cunoscut de la început? Nu v-aţi gândit niciodată la întemeierea pământului?"
22  El şade deasupra cercului pământului, şi locuitorii lui sunt ca nişte lăcuste înaintea Lui; El întinde cerurile ca o măhramă subţire, şi le lăţeşte ca un cort, ca să locuiască în el."Isaia40.21-22.
Acum,facand aplicatia la ceea ce ai spus tu despre masonerie,nu trebuie sa fim genii ca sa intelegem ce se intampla in jurul nostru,trebuie doar sa fim ceva mai inteligenti decat au fost oamenii care au nesocotit ceea ce Dumnezeu ne-a descoperit.Si ca sa va
starnesc si mai mult interesul,exista in biblie o carte care se numeste chiar asa,"descoperire","revelatie" care descopera cum se va desfasura istoria acestui pamant de la biserica apostolica (inceputul erei noastre) pana la venirea judecatii si refacerea tuturor lucrurilor.Suntem oare constienti de consecintele ignorarii acestor
descoperiri? lothlorien_guardian@yahoo.com

Trimiteți un comentariu

Daca vreti sa lasati un mesaj, acum e momentul!