9 feb. 2011

Sa o ajutam pe Bianca!

" Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant" - Mario Gianluigi Puzzo

Astazi vin catre voi cu o poveste trista,dar adevarata. Care insa, cu ajutorul nostru, se poate transforma intr-o poveste a sperantei, si a iubirii dintre oameni.
Este vorba despre o micuta care se numeste Bianca Simu, in varsta de aproape 6 luni. Nu o cunosc personal, nici pe micuta, nici pe parintii acesteia, insa povestea a ajuns la urechile mele prin intermediul unei dne. colege de munca, care o cunoaste pe mama fetitei.

Dupa 3 luni de la nastere, s-a descoperit ca micuta are probleme grave de sanatate, printre care si un lipom de grasime pe coloana vertebrala, in zona lombara, lipit de maduva, si care cuprinde si nervii responsabili de miscarea si simturile de la brau in jos. Acesta trebuie operat si nervii trebuie curatati, atat cat este posibil, de acea grasime pentru a nu avea probleme de incontinenta urinara, paraplegie etc

Insa nici un doctor de la noi nu se incumeta sa faca aceasta operatie extrem de dificila (lipomul are 7 cm). Au fost indreptati catre dr Saint Rose de la spitalul Necker ,Paris, cu mentiunea ca trebuie operata pana cel tarziu la varsta de un an  si ca, desi se va opera nu va putea sa mearga perfect normal, poate ca va schiopata,nu se stie exact care vor fi problemele dupa.

Pentru a accesa site-ul construit pt a salva acest ingeras, dati click pe titlul postarii. Dand click pe linkurile albastrite din continuare veti gasi fotografii ale fetitei, documentele medicale, si veti afla povestea completa.

In urmatoarele conturi puteti face donatii/ sponsorizari in acest scop. Totodata, pentru a o salva pe Bianca,

JOI, 17.02.2011, incepand cu ora 23.00, in Clubul TRIBUTE din Bucuresti

PROCONSUL si prietenii sai vor sustine un concert pro bono MEMORABIL in sprijinul Biancai, Cine doreste poate contribui la salvarea fetitei prin achizitionarea biletului de intrare, in valoare de 75 RON. Contravaloarea biletelor se va vira integral in contul Biancai !

Mai multe modalitati prin care puteti contribui gasiti aici.


"Nu recunosc alt semn al superioritatii decat bunatatea"- Ludwig van Beethoven.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca vreti sa lasati un mesaj, acum e momentul!