1 mar. 2011

In premiera- cu Carmen Avram

Tocmai ce am urmarit primul "episod" al emisiunii "In Premiera" pe postul Antena3. "O revolutie a mizeriilor din televiziune!"

Premiera acestei emisiuni a fost chiar astazi 1 Martie, si a venit ca un cadou deosebit pentru noi romanii- odata cu primavara sper ca si noi sa ne trezim la viata mentalul.

Saptamanal, in fiecare duminica la ora 21:00, vom putea urmari acest demers al unor Oameni!(cu O mare, observati!)Fiecare ediţie va cuprinde o anchetă, un reportaj şi un portret.


In acest prim episod s-au dezbatut urmatoarele subiecte:
- o anchetă despre o resursă imensă a României - aurul si cum suntem mintiti ca suntem o tara saraca!
- povestea unui supraom - un bărbat care a fost de mic orb, surd şi mut şi care a reuşit imposibilul: să vorbească, să înveţe limbi străine, să cunoască lumea! (aviz amatorilor de doctrine ale eugeniei! cine se simte stie!)
- al treilea material e de un umor nebun, despre ţiganii expulzaţi din Franţa, care s-au întors la Paris şi care trăiesc sprijiniţi chiar de oficiali francezi.Dar si depsre o familie de tigani circari care sunt foarte apreciati in Franta!

Cine doreste sa vada o emisune in care nu se vorbeste depre piti, manele si scandaluri de tabloid, sa urmareasca cu incredere aceasta emisiune care mi-a lasat o impresie extraordinara! La cat mai multe astfel de emisiuni! Felicitari doamnei Carmen Avram si echipei!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca vreti sa lasati un mesaj, acum e momentul!