8 mar. 2011

Ordo ab Chao - manipularea maselor

"Ordo ab Chao" este maxima latina de capatai a masonilor de rangul 33, cel mai inalt rang. Daca veti da click pe titlul articolului acesta va va conduce catre una dintre paginile masoneriei din Israel (unde puteti verifica folosirea acetei maxime).   Creearea ordinii din haos. Sau mai bine zis: creearea unui haos pentru ca apoi sa restabilesti ordinea pe care o doresti. Joaca de-a Dumnezeu.

Scopul "order out of chaos" nu este altceva decat "new world order".
Si ce poate inlesni mai bine indeplinirea acestui plan decat... ignoranta. Da! ignoranta noastra, a tuturor!

Cunoasterea adevarata se afla in mainile celor putini, iar ceilalti sunt mentinuti in ignoranta. Aceasta este formula clasica a manipularii si controlului, formula care functioneaza atat de bine de milenii! Dar in zilele noastre, mai mult decat oricand!

Si totusi! Lucrurile nu trebuie sa stea in acest fel. Logic, ai spune ca puterea ar trebui sa se afle in mainile celor multi, nu a celor putini.

Motivul pentru care suntem controlati nu se datoreaza faptului ca nu am avea puterea de a ne decide singuri destinul., ci faptului ca renuntam cu atata usurinta la aceasta putere a noastra, in fiecare clipa a vietii noastre.

De exemplu, daca se intampla ceva ce nu ne convine, ce facem? Foarte putini dintre noi iau atitudine si-si apara drepturile. Insa majoritatea gandeste astfel: "Ei ne-au bagat in c...t! Pai atunci ei sa ne scoata! Ei sunt de vina, este datoria lor sa rezolve problema!" Oooo...si o vor rezolva, credeti-ma! Insa cum si cu ce scop?
Sa ne gandim in felul urmator insa: cineva creeaza in mod secret o problema (o problema fabricata, deci). Reactia oamenilor va fi in majoritate cea descrisa mai sus. Si atunci, BUM! cei care au fabricat problema vin "salvatori" cu rezolvarea. Rezolvare care va reprezenta de fapt indeplinirea scopurilor lor ascunse, pe care probabil populatiile nu le-ar fi acceptat sub nici un chip daca le-ar fi fost prezentate direct.

Aceasta tehnica de manipulare si control se numeste: creearea problemei- reactie-solutie.

Tot ce trebuie facut este să se creeze problema, să încurajezi astfel o reacţie de tip: „Cineva trebuie să facă ceva”, iar apoi să oferi o soluţie. Sinteza acestei tehnici este motoul francmason: Ordo Ab Chao – „ordine din haos”. Creează haosul, iar apoi oferă calea de restabilire a ordinii. Ordinea lor, fireşte!

Un numar restrans de persoane nu poate controla miliarde de oameni prin metode fizice, controlul fizic asupra populaţiei globale nu poate funcţiona. De altfel, el nici nu este necesar, dacă îi poţi face pe oameni să gândească şi să simtă ce vrei tu, astfel încât să „ia deciziile” (sa aiba impresia ca iau deciziile) pe care doreşti tu să le ia şi să-ţi ceară să introduci legile pe care doreşti tu să le introduci.

In urmatori ani prevad creerea unui stat fascist global, pe fondul crizei economice (problema fabricata), bineinteles! Nu pot sa ma abtin sa nu ma intreb: se vor trezi oamenii, sau vor rămâne ei în stadiul de turmă de oi? Pentru ca cei care au creeat problema sunt oameni cu o inteligenţă foarte ascuţită, dar complet lipsiţi de compasiune şi cu convingerea arogantă că au dreptul să conducă lumea şi să controleze masele ignorante pe care le consideră inferioare.

Se va dori un control politienesc asupra populatiilor. Pe fondul crizei care nu va trece decat cu un scop precis, si al foametei cauzate de aceasta, se va dori in final implantarea de cipuri in corpul nostru. Stiu ca suna S.F. insa nu pot sa ma intreb de ce aceste cipuri sunt atat de puse la inaintare. De ex la noi a aparut pasaportul biometric cu cip. In paralel, pentru ca unii dintre noi s-au zbatut, a ramas in vigoare (PENTRU CAT TIMP?) si pasaportul normal. INSA! Pasaportul cu cip este valabil 5 ani. si costa 266 Ron. Pasaportul normal in schimb este valabil doar 1 an! Si costa 200 Ron. Astfel cati dintre noi vor alege vechiul tip de pasaport? Constrangerea printr-o alegere inegala ca sanse este tot manipulare.

Ochii larg inchisi nu ne vor anula sansele la un viitor nefericit, insa ne vor conduce cu zambetul inconstientei noastre pe buze catre ultima treapta a sclavagismului.



3 comentarii:

Tot ce e scris aici este,din pacate,adevarat;insa face parte dintr-un tablou ceva mai amplu,elita care manipuleaza lumea este la randul ei manipulata de cineva mult mai puternic si mai inteligent decat ei.Cum am spus,problema prezentata este adevarata,insa trebuie descoperita imaginea de ansamblu pentru a intelege locul fiecaruia dintre noi si a lua o decizie in cunostinta de cauza.Va recomand tuturor site-ul www revelatia ro unde veti gasi seria "Walter Veith - Razboiul Total".Este o serie de prezentari care demasca planurile societatilor secrete controlare de masonerie;prezentatorul nu face afirmatii,doar citeaza surse masonice si evenimente istorice.Pentru eventuale informatii lothlorien_guardian@yahoo.com - am ales numele mail-ului de mult,pe cand nu cunosteam adevarul despre soarta omenirii.NU am nici o legatura cu miscarea new age.

Si mie mi-a placut filmul Lord of the Rings :)

Cunosc oameni din comunitatea adventista, mi se pare ok ca studiaza Biblia si ca nu se inchina la icoane precum majoritatea. Insa ca in orice padure, a intalnit si uscaciuni. Dar care padure nu are uscaciuni?

Am intalnit cateva "specimene infatuate, la asta ma refer, iar invataturile dnei Hllen White nu sunt toate chiar bune, de aceea ma indoiesc sincer ca toate carile le-a scris ca urare a unor viziuni. Insa per total am vazut oameni buni si asta conteaza.

Totusi, nimeni nu va stii cand va veni iarasi Iisus...nimeni.

Am vazut si celelalte subiecte ma bucur sa vad ca tratezi lucrurile in ansamblu(pentru multi nu e clar ce legatura e intre papa si masonerie,dar aparentele inseala).Mi-ar parea rau sa te cramponezi de faptul ca site-ul pe care sunt prezentarile este facut de adventisti;presupun ca ai citit din Ellen White si ai ajuns la concluzia asta(daca e asa,as vrea sa mi le spui si mie).
Oricare ar fi situatia,nu doctrina adventista sau veridicitatea scrierilor lui Ellen White e in discutie,prof.Walter Veith demasca planurile ascunse ale societatilor secrete,corelandu-le cu profetiile biblice referitoare la timpul in care traim.Daca papa e implicat in acest conflict,trebuie sa aibe si o latura spirituala,nu?As vrea sa adaug cateva lucruri care sa ne trezeasca interesul in descoperirea pieselor lipsa din puzzle:
-in 1798 in urma revolutiei franceze apare Declaratia drepturilor omului,un set de reguli mai placut care sa inlocuiasca legea lui Dumnezeu(interesant este ca legile sunt incadrate intr-un desen reprezentand tablele legii date lui Moise,iar in partea de sus in centru este desenat un ochi incadrat de un triunghi-simbolul lui Lucifer,”marele arhitect”);
-in 1844,Karl Marx incepe scrierea Manifestului Comunist(promoveaza ateismul),il publica in 1848,ducand la aparitia ideologiei comuniste si la trecerea unei mari parti din populatia lumii de partea acestei ideologii.
-in 1844,Charles Darwin dezvolta ideile de la baza lucrarii „Originea speciilor” pe care o publica in 1859,punand bazele evolutionismului.
-in 1844 apare credinta Bahai- ONU - ecumenismul este fundamentul acestei credinte
-in 1844 este descoperit „Codex Sinaiticus”, manuscrisul de la Sinai,baza tuturor traducerilor moderne care micsoreaza divinitatea Domnului Hristos si lucrarea Lui in planul de mantuire,atat la Golgota cat si in Sanctuarul din ceruri.
-in 1848 au avut loc revolutiile care au condus lumea in directia secularismului, al societatii de consum;tot in acelasi an a luat fiinta spiritismul modern.
Mi-ar placea sa vorbim mai mult pe tema asta,sa impartasim cunostintele si in special as fi curios ce solutie vezi pentru combaterea conspiratiei care ne priveste pe toti.
Si inca ceva:Ai fi surprins sa afli ca biblia vorbeste despre papalitate?In documentatul "Vinul Babilonului" prof.Walter Veith demasca insemnatatea simbolurilor si ritualurilor pagane din biserica catolica.Te rog nu ignora aceste lucruri,m-as bucura sa le vezi,sa le verifici(poti verifica toate informatiile,repet,prof nu face afirmatii nefondate,prezinta fapte concrete si tu decizi daca se leaga sau nu)si sa-mi spui ca sunt minciuni.
lothlorien_guardian@yahoo.com

Trimiteți un comentariu

Daca vreti sa lasati un mesaj, acum e momentul!