2 mai 2011

Osama Bin Laden este mort??? sau cum s-a creeat un pretext si s-a gasit si un tap ispasitor

O stire bomba a facut inca de dimineata inconjurul lumii: Osama Bin laden, teroristul numarul 1 al planetei a fost omorat de americani.
Prima mea reactie la auzul stirii a fost de dezgust: cat de prostovani se crede ca suntem, noi "plebea"? Nici macar 0,001% nu am considerat aceasta stire veridica. Si am sa va explic de ce:
  •  intai au aruncat prin intermediul mijloacelor media in lume, o fotografie trucata grosolan. nu era nevoie sa se oboseasca nimeni cu nu stiu ce programel- o singura prima privire m-a convins de acest fals 
  • din 2001 pana in 2011 sunt cati ani? 10 ani. zece ani in care acest "Bin Laden", in realitate agent colaborator CIA, CULMEA!!! nu a fost de gasit. de ce a "aparut" tocmai acum?, aceasta este intrebarea!
  • Creearea unui pretext. Se dorea demult creearea unui pretext (va aduceti aminte cum, acum vreun an de zile cred, se incerca prin intermediul media sa ni se induca frica cum ca niste atacuri teroriste vor fi indreptate catre Europa?) Ei bine, acum talibanii vor avea in ochii lumii un pretext ( le-a fost ucis "liderul", si vor dori subit sa se razbune lansand atacurile teroriste "mult asteptate". Talibanii vor fi tapul ispasitor pentru ceea ce va veni, in ochii majoritatii. (nimic mai fals). Iar tinta va fi fara indoiala, Europa.
  • Corpul lui Osama Bin Laden a fost aruncat in mare!!! POOFFFTIIIIM?!?!?!?!?!? (acum deja rad in hohote). Adica cum dom'le, l-au prins, l-au omorat, si ....l-au aruncat! IN MARE!!!! (ma scuzati dar nu mai pot sa scriu de ras). Pai cum? Omul asta era considerat teroristul numarul unu al planetei, parca, nu? si in loc sa fie expus, asa mort, sa i se preleve probe ADN de catre MAI MULTE laboratoare internationale, americanii, deodata cuprinsi de un sentiment de religiozitate, ii fac o inmormantare romantica! Si repede, pentru ca daca il apuca asfintitul "neingropat", nu mai ajungea pe Campiile Elizee! Mai mult, corpul neisufletit a fost tratat conform traditiei islamice- s-a grabit sa anunte un oficial american. Curios! Eu stiam ca religia islamica presupune ingroparea in pamant! Ca doar nu era viking! Dar este muuult mai convenabil ca pur si simplu NIMENI nu poate proba acum aceste declaratii ULUITOR de mincinoase (parerea mea)! (se presupune ca deja pana la ora asta l-or fi mancat pestii)
Acum lasand la o parte tot acest circ mediatic, exista o doza foarte mare de neliniste care m-a cuprins. Cu siguranta ni se pregateste ceva! Pretextul a fost creeat, la fel si amenintarea unui "iad" nuclear indreptat importiva Europei! -declaratie facuta deja de Al-Qaeda (de ce impotriva Europei???? parca logic ar fi importiva Americii!)

Cu siguranta vom apuca sa traim vremuri tulburi. Insa un lucru este cert! NICI Al Qaeda, NICI talibanii nu vor fi cei care ne vor ataca!
Iar acest sentiment este acutizat de faptul ca in aceste ultime zile (de vineri 29.04-02.05.2011), in decurs de numai 4 zile!, au fost nu stiu cum, "planificate" mai multe evenimente ULTRA IMPORTANTE PE PLAN MODIAL: vineri -nunta regala Britanica cu iz masonic (Westminster Abbey este o arhicunoscuta catedrala masonica); duminica a avut loc beatificarea fostului papa, iar luni 2 mai se raspandeste si "minciuna bomba gogonata" despre moartea lui Osama Aceste evenimente de importanta mondiala, toate aglomerate in 4 zile, au avut un singur rol- sa distraga atentia, la nivel mondial! Intrebarea este, de la ce???  Si totusi s-ar putea sa nu primim un tort!

2 comentarii:

CHIAR CA ESTE DE RASUL CURULUI STIREA BOMBA CARE SA PUBLICAT.DE CE TOCMAI ACUM S-A PLANUIT CAPTURAREA TERORISTULUI MONDIAL?!DE CE NU A PARTICIPAT PRESEDINTELE AMERICAN LA BEATIFICAREA FOSTULUI PAPA(CUM AU PARTICIPAT CEILALTI IMPORTANTI SEFI DE STATE DIN LUMEA INTREAGA)?PENTRU CA;URMARIREA INDEAPROAPE A OPERATIUNII DE CAPTURARE SI DECLARAREA IN LUMEA INTREAGA A FINALIZARII DECENIULUI TERORII.PESTE PUTIN TIMP INCEPE CAMPANIA ELECTORALA.MIRAMAS SI NU NUMA,CA PESTE CATEVA ZILE VA APAREA UN VIDEO CU MULT CAUTATUL PERSONAJ.DAR,SA ZICEM CA NU VA FI ASA.

Facatura a americanilor uciderea lui Bin Laden. Acum, sub cu pretextul de a inlatura comunismul din zonele arabe, ei de fapt urmaresc petrolul si bogatiile acelor tari. Inca de pe vremea lui Goerge Washington americani au facut pe justitiarii pentru a controla lumea.

Trimiteți un comentariu

Daca vreti sa lasati un mesaj, acum e momentul!