23 apr. 2012

A aparut seria a II-a din Borgias

Pentru cei carora le-a facut placere vizionarea primei serii a serialului Borgias (Familia Borgia), va anunt ca au aparut deja primele trei episoade din seria a II-a.

Pentru cei care insa nu stiu care este subiectul central al filmului va dezvalui ca da! este vb despre viata familiei Borgia. Cine era aceasta familie? Nimeni alta decat familia Papei Sixtus al VI-lea, papa de origine spaniola care a ajuns sa ocupe scaunul cel mai inalt al bisericii catolice prin simonie, iar a carei viata tumultoasa tesuta cu intrigi care mai de care mai scandaloase a ramas in istorie.




Pe langa acest serial, am mai descoperit inca unul la fel de bun, cumva relationat cu familia Borgia, cel putin in ce priveste tema centrala- tipul de familie (clan) mafiot. Asta deoarece Mario Puzzo considera vechea familie papala nucleul premergator al familiei mafiote.

Deci da, este vorba despre un  serial despre mafie, intitulat Magic City. Din cate am inteles acesta este regizat de aceeasi echipa care s-a ocupat si de seria Spartacus, iar primele trei episoade sunt deja disponibile pe internet. Actiunea se desfasoara pe plaja din Miami prin anii '60.


Pentru primul/prima cititor/oare care stie sa utilizeze UTorrent si este un seeder serios/oasa, am o invitatie catre site-ul de unde le puteti downloada.  

1 comentarii:

Intentionam sa iau si eu Borgia la mîna... sa vedem daca ma prinde :)

Trimiteți un comentariu

Daca vreti sa lasati un mesaj, acum e momentul!